Inschrijvingen

Wenst u informatie over onze school of wilt u uw kind inschrijven, dan kan u steeds terecht voor een afspraak op het secretariaat van onze school tijdens de schooluren op het nummer 011/34 62 40 .

Enkele afspraken: bij de inschrijving dient
- de kidsID van uw kind te worden voorgelegd.

- het rapport van de vorige school meegebracht te worden

- u alle kinderen van het gezin, die school lopen in gewone kleuter- of lager onderwijs, bij ons in te schrijven.
- u toestemming te geven om bij de vorige school, begeleidende logo's/artsen/... info op te vragen.

Capaciteitsbepaling

De capaciteit voor onze school staat op 25 kinderen per klas.

Instapdatums:

Je kind kan tussen 2,5 en 3 jaar op een van de volgende 7 instapdata naar de kleuterschool:

• De 1ste schooldag na elke schoolvakantie:  na de zomer-, herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie

• De 1ste schooldag van februari

• De 1ste schooldag na Hemelvaartsdag

Wordt je kind 2,5 jaar op een instapdatum, dan mag het al vanaf die dag naar school.

Wenst u informatie over onze school of wilt u uw kind inschrijven, dan kan u een afspraak maken op het secretariaat van onze school op het nummer 011/34 62 40 .

Bij de inschrijving dient de ISI-kaart/kids-ID van uw kind te worden voorgelegd.

Opgelet! Bij een inschrijving in de lagere school brengt u ook het rapport van vorig schooljaar mee.

Wanneer mag je peuter instappen:
klik op de volgende afbeelding